FACILITEITEN

Je eigen complete studio in een bijzonder woonconcept in het midden van de stad? De studio’s in Vredeskerk Tilburg zijn standaard voorzien van een eigen douche, toilet en een keuken. Alle voorzieningen lekker voor jezelf. Maar er is veel meer! Wil je delen met anderen of zoek je bijvoorbeeld een fijne (thuis)werkplek, maak dan gebruik van alle gezamenlijke voorzieningen in het sfeervolle middenschip (>400m2) van dit bijzondere woon-werkcomplex.

ONTMOETEN

In het gezamenlijke middenschip van de voormalige kerk worden een aantal voorzieningen aangebracht welke door de huurders van de studio’s gebruikt kunnen worden. In het centrale deel, het middenschip, zal ‘ontmoeten’ centraal staan en worden er grote leestafels met stoelen geplaatst. Een bijzondere plek om medebewoners te ontmoeten en sociale contacten te onderhouden.

Ontspannen

lounge areas

Ter plaatse van het voormalige altaar zal een lounge area ingericht worden met fijne fauteuils. Dit is een plek waar je in een ontspannende setting relaxte uurtjes kunt doorbrengen. Naast deze ‘lounge area’ worden er op de brede galerijen kleinere zitjes geplaatst zodat je ook in klein gezelschap samen kunt relaxen.

Vredeskerk-Tilburg-wonen-young-professionals

(Thuis) werken

Wil je in alle rust (thuis)werken en toch contact houden met je medebewoners dan kun je terecht op het centrale balkon in de kerk waar werkplekken worden ingericht. Vanuit dit gedeelte op de eerste verdieping heb je een mooi overzicht over het middenschip en kun je toch ongestoord werken.

was & droogruimte

Op de begane grond wordt een gemeenschappelijke wasruimte voorzien. Deze wasruimte wordt voorzien van professionele was- en droogmachines waar, tegen betaling, door de huurders gebruik van gemaakt kan worden. Tevens wordt er een toiletgroep aangebracht voor gemeenschappelijk gebruik.

fietsenstalling

Het stallen van fietsen kan in de gemeenschappelijke fietsenberging welke op het buitenterrein gelegen is. Het laden van elektrische fietsen in deze ruimte is niet mogelijk. Deze ruimte is uiteraard afsluitbaar en alleen toegankelijk voor de eigen bewoners zodat fietsen veilig gestald kunnen worden.

EIGEN PARKEERPLAATS

Huurprijs parkeerplaats bedraagt € 50,- per maand. Er zijn een aantal parkeerplaatsen te huur. Neem contact op met de verhuurmakelaar.

STUDIO'S

Er zijn verschillende type studio’s beschikbaar. De oppervlakte van de studio’s varieert tussen 26 m2 – 30 m2 en 66 m2. De studio’s zijn standaard voorzien van een eigen douche, toilet en keuken.