Interesse?

aanmelden als geïnteresseerde of wil je meer informatie?
Heb je vragen over de Vredeskerk? Hieronder zie je een aantal veel gestelde vragen. Wil je je aanmelden als geïnteresseerde? Download dan het interesseformulier via de button onderaan deze pagina en wij nemen contact met je op.

Indien je in aanmerking wil komen voor één van de studio’s dien je het interesseformulier op deze pagina te downloaden, volledig in te vullen en te mailen naar interesse@vredeskerktilburg.nl.  Het insturen van het interesseformulier verplicht je tot niets.

Na ontvangst van dit formulier wordt deze gecontroleerd op volledigheid en wordt deze verder in behandeling genomen. Wij nemen dan contact met je op om het verdere verloop te bespreken

Dit is uiteraard mogelijk, dit zal altijd op afspraak plaatsvinden. Indien van toepassing ontvang je hiervoor een uitnodiging van ons.

Voor de studio’s wordt een waarborgsom van één maand huur gevraagd. Deze waarborgsom blijft bij de verhuurder in beheer totdat de huurder de woonruimte heeft opgeleverd na een huuropzegging.

Nee. Dit is niet mogelijk, de huurprijzen van de studio’s liggen boven de huurprijsgrens.

Ja. Je dient zelf, of samen met je partner, een bruto maandinkomen te verdienen dat drie maal hoger ligt dan de gevraagde huurprijs. Het inkomen van je partner mag voor 50% worden meegerekend.

Mocht je één van de gelukkigen zijn die op een gesprek mag komen bij de verhuurmakelaar dan zullen voorafgaand de benodigde documenten worden opgevraagd. Houd rekening met tenminste de navolgende documenten: recent loonstrookje, werkgeversverklaring, verhuurdersverklaring, kopie ID-bewijs.

In de huurovereenkomst wordt een borgsteller opgenomen welke garant staat voor alle verplichtingen die voortvloeien uit de huurovereenkomst. De borgsteller kan een familielid of iemand anders zijn.

Ja. Naast de verschuldigde kale huurprijs en servicekosten dien je rekening te houden met bijkomende kosten zoals internetkosten, kosten voor water en elektra, gemeentelijke belastingen en inboedelverzekeringskosten. Deze kosten zijn niet inbegrepen in de kale huurprijs.

De minimale huurtermijn bedraagt 12 maanden. Na deze periode geldt dat, zonder opzegging door huurder of verhuurder, de huurovereenkomst onder de afgesproken voorwaarden en huurprijs automatisch doorloopt.

Nee, dit mag enkel indien de verhuurder hier schriftelijk toestemming voor heeft gegeven. Zolang deze toestemming niet is gegeven mag je de studio niet onderverhuren.

Nee. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit complex

Deels. De studio’s worden voorzien van een kunststof PVC vloer en gordijnroedes t.p.v. de raamopeningen. Overige inrichting is niet voorzien.

Interesseformulier

Maak uw interesse kenbaar

Middels onderstaande button kan je een interesseformulier downloaden en invullen (let op: downloads toestaan in de browser svp). Gelieve het formulier volledig in te vullen en te mailen naar interesse@vredeskerktilburg.nl.

Na ontvangst van dit formulier ontvang je een mail met nadere informatie.