omgeving

Bijzondere gebieden, winkels, restaurants, cafés, muziekpodia in Tilburg
Op wandel- en fietsafstand ontdek je de verschillende sfeergebieden van Tilburg. In deze gebieden ontdek je de Local Heroes en beste mogelijkheden om te ontspannen, shoppen en sporten. Van de industriële en vernieuwende Spoorzone, de sfeervolle horeca, creatieve winkels in het dwaalgebied en het centrum tot de verrassende en stijlvolle Piushaven.

De SPOORZONE

Direct achter het Centraal Station (en 750 meter vanaf je studio) ligt de industriële en vernieuwende Spoorzone, een urban hangout waar steeds meer creatieve en unieke ondernemers hun thuis vinden. Van het nieuwe Spoorpark tot koffiehuisje, vernieuwende restaurants tot Skatepark, Stadscamping en Beachvolleybal club. 

DWAALGEBIED

In de sfeervolle zijstraten van de oude binnenstad vind je tussen de statige herenhuizen unieke interieur, kledingzaken en authentieke speciaalzaken. Zin in een goede lunch of een zeer smakelijke avond? Hier vind je hele goede eettentjes, een art-house bioscoop, muziekpodium en vernieuwend theater.

Vredeskerk-omgeving-Dwaalgebied-Tilburg-013-Straatjes2

TILBURG CENTRUM

Het centrum van Tilburg is lekker compact, ook hier zijn designwinkels en goede speciaalzaken te vinden. Heb je zin om te dansen? Dan zit je op het Piusplein en de Korte Heuvel altijd goed. Je vindt hier veel verschillende kroegen en hét podium in Tilburg voor pop- en dancecultuur Poppodium 013.

PIUSHAVEN

Van tapperij en visrestaurant tot een stijlvol bed and breakfast. Net buiten het centrum ligt deze verrassende haven met bijzonder sfeervolle eet-, drink- en slaapplekjes aan het water. Daarnaast is de Piushaven een creatief podium voor mooie kunst, cultuur en sportevenementen.

Vredeskerk-013straatjes_Piushaven1

meer weten over jouw toekomstige studio?

EEN THUIS VOOR JONGE PROFESSIONALS